Rok 2011

16.07.2013 14:00

     Dovolte mi, abych vás seznámil s celoroční činností mládeže našeho sboru.
     V letošním roce pracovalo u nás celkem 14 mladých hasičů a dorostenců, z toho 11 žáků a 3 dorostenci pod vedením Bohumila Zikmunda a Jaroslava Peřiny.
     Rok jsme začali schůzkami jednotlivých kroužků v tělocvičně.
     Od dubna se družstva připravovala na jarní část okresního kola hry PLAMEN a soutěže dorostu. Ta proběhla bohužel opět bez naší účasti. Dorostenců již nemáme dostatečný počet a větší část žáků se v ten samý termín zúčastnila přírodovědné soutěže. Toto se nám stalo již potřetí za sebou, bohužel dělí, které mají opravdový zájem, je málo.
     V září jsme se začali připravovat na podzimní část okresního kola hry „Plamen“ ročníku 2011 - 2012. Soutěž se uskutečnila v Bobrové. Žáci absolvovali pouze závod požárnické všestrannosti, ostatní disciplíny byly přeloženy z důvodu špatného počasí na jaro 2012. Do závodu nastoupily dvě hlídky a obsadily 20. a 26. místo z 45 hlídek. Celkově jsme prozatím na 15. místě z 33 kolektivů.
     V současné době se kolektivy schází v tělocvičně, kde se pomalu začínáme připravovat na jarní kolo hry PLAMEN, kterého se snad konečně zúčastníme.
Závěrem bych chtěl všem mladým hasičům a vedoucím poděkovat za dobrou práci kroužků mladých hasičů i všem těm, co přispěli k zajištění naší činnosti.

 

vedoucí mládeže

Jaroslav Peřina