Rok 2021

10.07.2021 08:20

Podzimní kolo hry Plamen

     9. 10. 2021 se naše mládež zúčastnila podzimního kola hry Plamen, která se tentokrát konala v Otíně už od brzkých ranních hodin. Mrazivé ráno nás donutilo se zahřát krátkou rozcvičkou. Po společném nástupu všech družstev jsme se pustili do plnění disciplín. Začali jsme štafetou dvojic, následovala štafeta 4x60 m a nakonec všechna naše družstva čekal branný běh, kde musela na připravených stanovištích ukázat své znalosti. Družstvo mladších, které na takovéto soutěži startovalo úplně poprvé, se umístilo na 17. místě. Družstvo starších obsadilo ve velké konkurenci 7. místo.

* foto na Podzimní kolo hry Plamen - Otín

 
 

Faraónský běh

     V sobotu 18. 9. 2021 se ve Žďáře nad Sázavou konal 16. ročník Faraónského běhu na Zelenou horu. Vyběhnout 80 schodů v co nejkratším čase se odvážilo 7 členů našeho sboru. Počasí tomuto ročníku moc nepřálo, ale naše výborné výsledky to neohrozilo. V chlapecké kategorii 2007-2008 vyhrál Martin Toman 1. místo. Petr Králíček se v této kategorii umístil na 4. místě a Matěj Hudeček na 5. místě. V kategorii dívek ve stejné věkové kategorii obsadila Klára Křehlíková 2. místo. V kategorii mužů 18–30 let obsadil Jakub Hudeček 3. místo a Petr Peřina 10. místo. A v poslední věkově kategorii mužů 30+ obsadil David Peřina 3. místo. Všem našim soutěžícím gratulujeme.

* foto na Faraónský běh na Zelenou horu Žďár nad Sázavou

 

 

Soutěž Hamry nad Sázavou - dorost

     V sobotu 29. 5. 2021 proběhla v Hamrech nad Sázavou soutěž dorostu. Náš sbor reprezentovala jednotlivkyně Michala Králíčková, která na podzimním kole skončila na děleném prvním místě. Soutěž začínala v brzkých ranních hodinách a skládala se ze tří částí. Běh na 100 m s překážkami, dvojboj a test. Dlouhé čekání na start jsme si opět zpestřili krátkou zahřívací a uklidňující rozcvičkou, po které se Míša pustila statečně do boje. S velmi těsným rozestupem vybojovala Míša v silné konkurenci výborné 3. místo. Všichni moc gratulujeme a děkujeme za vynikající reprezentaci našeho sboru.

* foto na Hamry nad Sázavou - soutěž dorost

 

 

Hry Plamen 2021 - jarní kolo

     V sobotu 22. 5. 2021 se konalo v Lavičkách jarní kolo hry Plamen. Naše mládež se zúčastnila pouze v kategorii starších, kde se snažili vylepšit 9. místo z podzimního kola. Po ranní zahřívací rozcvičce jsme se pustili do zahájení disciplín. První disciplínou byl požární útok, který se nám velmi vydařil. Následovala štafeta dvojic a štafeta 4 x 60 m. Na štafetě dvojic jsme kvůli jednomu pochybení získali trestné body, které nás v celkovém pořadí posunuly až na 11. místo. Všem soutěžícím gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci sboru!

* foto na Plamen - Lavičky 2021 (jaro)