Rok 2023

11.07.2023 22:26

Podzimní kolo hry Plamen

 

    7. 10. jsme na hasičském cvičišti zahájili další ročník hry Plamen. Podzimního kola se zúčastnilo celkem 32 družstev mladších a 23 družstev starších. Soutěžilo se ve štafetě požárních dvojic a štafetě 4 x 60 m. Naše družstvo mladších se umístilo na průběžném 11. místě a družstvo starších na 15. místě. Současně probíhal i Závod hasičské všestrannosti a brannosti. V této soutěži se družstvo mladších umísilo na 5. místě z 11 družstev, družstvo starších obsadilo 4. místo z 24 a smíšené družstvo dorostu obsadilo 4. místo z 9 soutěžních družstev.

    Soutěžícím blahopřejeme k jejich výkonům a děkujeme všem, kteří se zapojili a pomohli s organizací této akce.


Výsledková listina podzimního okresního kola hry Plamen 2023 - kategorie mladší
Výsledková listina podzimního okresního kola hry Plamen 2023 - kategorie starší


Výsledková listina závodu hasičské všestrannosti a brannosti - kategorie mladší

Výsledková listina závodu hasičské všestrannosti a brannosti - kategorie starší

Výsledková listina závodu hasičské všestrannosti a brannosti - kategorie dorostenci

Výsledková listina závodu hasičské všestrannosti a brannosti - kategorie dorostenky
Výsledková listina závodu hasičské všestrannosti a brannosti - kategorie smíšené

 

* foto Podzimní kolo hry Plamen 2023 - Bohdalov

 
 

Újezdský plamínek

    Ve čtvrtek 28. 9. se naši mladí hasiči zúčastnili soutěže Újezdský plamínek. Soutěž zahrnovala disciplíny podzimního kola hry Plamen a závod hasičské všestrannosti a brannosti. Tato soutěž byla brána jako příprava na okresní kolo. Děti měly možnost poměřit síly s okolními sbory a najít své slabší stránky v konkrétních disciplínách.

 

* foto Újezdský plamínek 2023

 

 

Faraónský běh

    V sobotu 23. 9. proběhl ve Žďáře nad Sázavou 18. ročník Faraónského běhu na Zelenou horu. Vyběhnout 80 schodů vedoucích na Zelenou horu si vyzkoušelo několik našich členů. Jejich umístění dle věkové kategorie bylo následující: 1. místo Sofie Teplá a David Peřina, 2. místo Zuzana Klimešová, 3. místo obsadili Klára Křehlíková, Josef Vokoun a Petr Králíček, 4. místo Adam Mokrý a Matěj Hudeček, 6. místo Filip Rosecký a Ilona Křehlíková, 10. místo Filip Akrman, 13. místo Adéla Kališová a 14. místo Natálie Koudelová.

    Všem soutěžícím gratulujeme.

 

* foto Faraónský běh

https://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/rozdil-osmdesati-let-presto-faraonsky-beh-na-zelenou-horu-zvladli-oba-zavodnici.html

 

Jarní kolo PLAMEN - Jámy

    27. 5. se mladí hasiči zúčastnili jarního kola okresní soutěže hry PLAMEN. Cílem bylo, vylepšit si výsledky z podzimního kola. Soutěžili ve třech disciplínách: požární útok, požární útok CTIF a štafeta CTIF. Družstva mladších se umístila na 9. a 18. místě a družstvo starších na 19. místě.

 

* foto Jarní kolo hry Plamen

 

 

Okresní kolo Hamry nad Sázavou - dorost

    20. 5. se dorostenci zúčastnili soutěže v Hamrech nad Sázavou. Za jednotlivce nás reprezentovali tři dorostenci a dvě dorostenkyně. Nejlepšího umístění dosáhl Petr Králíček, který se umístil ve své kategorii na 3. místě.

 

* foto Soutěž dorostu Hamry nad Sázavou